Kérem, várjon!
 

Visszahívás igénylés

Betoncsiszolás szolgáltatások

Szolgáltatások

Favorit Glettbeton

Favorit Glettbeton

A Favorit Glettbeton 2 komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. A komponensek megfelelő összekeverése után a kész habarcsot glettvassal, illetve speciális Favorit simítóval kell a felületre felhordani és simítani.
A Favorit Glettbeton bármilyen, megfelelően előkészített alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb.
A Favorit Glettbetonnal 31 színárnyalatban, egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok valósíthatók meg. A Glettbetonból készült felület alapvetően foltos, struktúrált. Festett felülethez hasonló homogén felület nem kivitelezhető belőle. A foltok mennyisége, változatossága, formája, elhelyezkedése, illetve a felület textúrája a kivitelezés módjától, a használt szerszámoktól és a csiszolás mértékétől függ. Bizonyos mértékig választható, hogy milyen megjelenésű legyen a felület, de két azonos felület elkészítése nem lehetséges. Csiszolást követően Harmony lakkjaink matt, selyemfényű és magasfényű megjelenés adnak a felületnek.
Az alapfelület érdességétől, vastagságától függően, a bevonat akár 2- 3 mm vastagságban is felhordható a felületre, így nem muszáj felszedni a meglévő burkolatot.
További információkért keresse munkatársainkat, kérje segítségünket!