Kérem, várjon!
 

Visszahívás igénylés

Betoncsiszolás szolgáltatások

Szolgáltatások

Betoncsiszolás

Betoncsiszolás

A technológia legalább olyan egyszerű, mint amilyen zseniális. Lényege, hogy a kivitelezés során a beton felső, gyengébb, a beton szilárdságát nem befolyásoló cementrétegét gyémántszegmenses szerszámokkal lecsiszoljuk, aminek következtében láthatóvá válik a beton belső szemszerkezete.  A „SuperConcret Floor System” egy komplett betonpolírozó technológiai eljárás. Az egymást követő és egymásra szorosan épülő munkafázisok során az eleinte megjelenő durva karcok eltűnnek és polírozási fázisok után, előtűnik, a ragyogóan csillogó, csúszásmentes, homogén felület. Ráadásul a természet és a pénztárcája is jól jár. Ha azt gondolja, hogy Önnek csak egy betonpadlója van, akkor igazán érdemes pillantást vetnie egy TÜKÖR-BETON, a „SuperConcret Floor System” padlóra, ugyanis mindez a szépség és csillogás az Ön padlójában is benne rejlik, csak ki kell hozni belőle. Csiszolás és polírozás után a piszkos és unalmas betonpadló egyszerre átalakul egy, könnyen karbantartható, tisztítható, környezetbarát, hosszú élettartamú, mechanikai hatásokkal szemben ellenálló, polírozott betonpadlóvá. A megrendelő igényeitől függően, lehetőség van a betonfelület színezésére és színes logók felvitelére is.

A végső megjelenést befolyásoló tényezők:
 
1. A kavicsszemcsék méretei, színe
2. A cement színe
3. A beton minősége, min. C20-as kell, hogy legyen
4. A csiszolás durvasága, mélysége
5. A polírozási fázisok száma

A „SuperConcret Floor System” technológia négyféle padlóminőséget produkál.
 
"SuperConcrete"
 
Ez a megoldás eredményezi a legcsillogóbb felületet. Ez a felület a maximális számú csiszolási és polírozási munkafázisokat tartalmazza. Az eredmény, páratlanul fényes, maximálisan ellenálló, egyenletes felület, amelyen nem hagy nyomot a forgalom. Ez az általánosan javasolt felületképzés, a beton szemszerkezete, struktúrája teljes egészében láthatóvá válik.

"SuperConcrete Standart"

Lényegében ez a koncepció a „SuperConrete” felület majdnem minden tulajdonságával rendelkezik, csak kevesebb polírozási fázist tartalmaz. A beton szemszerkezete és struktúrája itt is teljes egészében látható, viszont az így készült felület selyemfényű lesz.

"SuperConrete Basic"

Ebben az esetben a beton szemszerkezete és struktúrája szintén felszínre kerül, a felület egyenletes, viszont a munkafolyamatok nem tartalmazzák a polírozási fázisokat, ezáltal a felület matt és csillogástól mentes lesz.

"SuperConrete Cover"

Ezt az eljárást a kifejezetten rossz minőségű, porózus felületű aljzatokhoz javasoljuk. Az esetlegesen nagy területeken történő felületjavítás miatt nehezen érhető el az egységes struktúra. Az aljzatot egy ultravékony bevonattal kezeljük, aminek, köszönhetően a felület homogénebb lesz, és ez által selyemfényűvé polírozható.

 

 
Referenciaképek