Kérem, várjon!
 

Visszahívás igénylés

Gyakran ismételt kérdések fejléc képe - vörös beton

Gy.I.K.

Gy.I.K. telefonáló hölgy Gy.I.K. egy ember egy égő villanykörtével Gy.I.K. kérdőjel billentyű

-Milyen minőségű betont lehet csiszolni, polírozni?

Általában min. C20… minőségű kell, hogy legyen a beton szilárdsága.

- Milyen területekre ajánljuk a csiszolt beton felületet?

Más hagyományos betonaljzatok vagy műgyantás burkolatok helyett, nagy használatnak, kopásnak kitett felületek felújítására, a felületek rendszeres vagy időszakos karbantartására. Ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnokok, gépműhelyek, garázsok, bemutatótermek, oktatási intézmények, kórházi folyosók, múzeumok, dísztermek, aulák, magánépületek, valamint minden olyan környezetben, ahol tartós, kemény, esztétikus és sima megjelenésű felületekre van igény.

- Milyen technológiával történik a kivitelezés?

A felület csiszolásakor vizes és száraz technológiát is alkalmazunk. A modern technológiának köszönhetően a munkavégzés alatt nem keletkezik por. Az utolsó munkafázisnál a beton megkapja polírozott fényét. További fényt adhatunk a padlónak fényezőporos eljárással, valamint igény szerint ajánlott a felület impregnálása. Miközben dolgozunk, nem akadályozzuk, zavarjuk mások munkavégzését, így Önnek nem kell tartania attól, hogy a forgalom vagy a gyártási folyamatok leállhatnak, szünetelhetnek.

- Mekkora az áramfelvétele a gépeknek?

Gépparkunk nagy csiszolási hatékonysággal rendelkező olaszországi gyártóktól származó különböző csiszolási teljesítményű, Klindex típusú csiszoló és ipari pórelszívó gépekből áll. Áram felvételük a gépek nagyságától függően általában 220 Volt illetve 380 Volt.

- Milyen szerszámokkal végzik a munkát?

Különböző finomságú és grit számú gyémántbetétes fém, csiszoló szerszámokkal kezdjük, majd eltérő finomságú és grit számú gyémántbetétes műgyantás polírozó fejekkel folytatjuk, elérve ezekkel a végső felületi csillogást.

- Mi a próba csiszolás menete?

Érdeklődés esetén a telephelyünkön a csiszolásról bemutatót tartunk, vagy a megrendelő kérésére a helyszínen, külön díjazás ellenében próbacsiszolást végzünk az adott területen. Ezzel a megrendelő részére, és számunkra is láthatóvá válik, hogy az adott betonból, milyen minőségű felületet kapunk végeredményként. Esetlegesen az elvégzett és megtekinthető munkáinkat is be tudjuk mutatni.

- Milyen költségekkel jár a munka?

A csiszolt beton m2 ára 3.500 Ft.-tól indul, attól függően, hogy mekkora a felület nagysága, és mennyi a polírozási munka fázisok száma.

- Mennyire versenyképesek az árak más felületekkel szemben?

Az árak, összehasonlítva más ismert burkolat típusokkal, egyértelműen kedvezőbbek. Nincs burkolási anyag és munkadíj, nincs javítási költség, nagyon hosszú élettartam, gyors kivitelezés. A csiszolási munkák befejeztével a munkaterület azonnal használatba vehető.

- Miben különbözik más felületektől?

A csiszolt beton, páratlanul tartós, higiénikus, környezetbarát, gazdaságos, esztétikailag nagyon szép felületű, utókezelése igen egyszerű. Karbantartása egyszerre költséghatékony és egyben környezet barát is. Tisztítása egyszerűen csak vízzel történik, vegyszerekre nincs szükség.

- Mik az előnyei a csiszolt felületnek?

Életet, szint adunk a padlónak, így a szürke, unalmas burkolat átváltozik gyönyörű színes beton padlóvá! A folyamatnak a végén a szürke beton egy tökéletesen sima ragyogóan fényes felületté alakul át! Ez a technológia igen költséghatékony, környezetbarát és akár kevés ráfordítással is ragyogó, és barátságos hangulatot adhat betonfelületének!