Kérem, várjon!
 

Visszahívás igénylés

Tükörbeton

Cégünkről

A TÜKÖR-BETON Kft-t a beton, kő, márvány, mészkő és gránit megmunkálásban hosszú évek óta dolgozó építőipari szakemberek alapították. Nyugat-Európában már elterjedt és bevált gyémántfejes padlócsiszolási technológiát próbálja meg társaságunk megismertetni és elterjeszteni hazánkban. Küldetésünknek tartjuk, hogy a legteljesebb szolgáltatásokat kínáljuk és nyújtsuk a padló felújításával felmerülő problémáik megoldásához. Továbbá az általunk használt professzionális gépparkkal (KLINDEX, HTC), komoly szaktudást és tapasztalatot igénylő kivitelezéssel állunk rendelkezésre. Társaságunk gyorsan reagál 30-100 m2 vagy 500-5000 m2 nagyságú felületek megmunkálására is. Gépeink teljesítményétől függően a napi kivitelezési sebességünk 30-300 m2. Vállalunk éjszakai munkálatokat is, ahol a termeléskiesés nem megengedhető. Tevékenységünk kiterjed a betoncsiszolásra, betonpolírozásra, betonfényezésre, padlók felújítására, dilatációk javítására, márvány, mészkő és gránit csiszolására, polírozására. Célunk, hogy a tervezők, beruházók és kivitelezők számára megoldást és professzionális szolgáltatást biztosítsunk a padló felújítás szakágában a minőség és a határidők, szakszerű és pontos betartásával.

 

Munkafolyamatról

Szakembereink a terület felmérése után a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva kidolgozzák és vázolják a lehetséges munkafázisokat. Lépésről lépésre elmagyarázzák a technológia lényegét és a várható végeredményét. A „SuperConrtete Floor System”  és a "HTC Super Floor"a betonpadlók felújítására kifejlesztett speciális technológia. A csiszolást fém kötésű gyémánt szerszámokkal, míg a polírozást egyre nagyobb grit számú műgyanta kötésű gyémánt szerszámokkal végezzük. A megrendelő igényei szerint határozzuk meg a munkafázisokat, amelyek végeredményeként jön létre a matt vagy egyre inkább fényesebb és csillogó felület. A részletes munkafázisokról a „Szolgáltatások” legördülő menű sorban a "Betoncsiszolás" címszó alatt olvashat bővebben.

 

Gépeinkről

Gépparkunk nagy csiszolási hatékonysággal rendelkező olaszországi és svédországi gyártóktól származó különböző csiszolási teljesítményű, KLINDEX és HTC. típusú csiszoló és ipari pórelszívó gépekből áll. Érdemes tudni, hogy a  KLINDEX, és a HTC mint gépgyártók, és a technológia fejlesztői, vezető pozíciót töltenek be a padlócsiszoló és polírozó gépek globális világpiacán. Gépeink erre a csiszolási technológiára kifejlesztett, egymáshoz szorosan illeszkedő csiszoló és porelszívó rendszert alkotnak, amely lehetővé teszi ezáltal a pormentes és minimális hanghatással járó munkavégzést. A gépek teljesítményétől függően, napi csiszoló teljesítményünk 30 m2-től, akár 200 m2-ig terjed.